Izrada
internet prodavnica

Pruži svojim korisnicima najlepše iskustvo!

Lako upavljanje

Sve proizvode moguće je klasifikovati po različitim filterima (boja, kategorija, cene), moguće je dodavati različite akcije, omogućiti različite izbore plaćnja, definisati uslove kupovine...

Najviši nivo zaštite

Rezervisan je za plaćanje karticama. Garantuje apsolutnu bezbednost svih podataka.

Evidencije

Možete voditi evidencije o svim porudžbinama, kupcima, najprodavanijim proizvodima i slično.

Ne čekaj da ti se desi uspeh,
stvaraj ga sam

Iskoristite prednost savremenih tehnologija, dozvolite svojim korisnicima da za minimalno vreme, na jednom mestu nađu sve željene proizvode. Uz veoma lako korišćenje i s najvišim nivoom zaštite vrlo brzo ćete postati pouzdan i profitabilan prodavac.

Web prodavnice

prednosti

Jednostavne su za rukovanje, kako za vas, tako i za kupce. Jedinstveni sistemi pravljeni po vašim zahtevima, omogućavaju da sve bude sortirano po vašim pravilima. Optimizovane za telefone radi što ugodnijeg korišćenja po svim pravilima koje SEO nalaže.

Dostupnost informacija

Obavestite kupce o svim specifikacijama koje su značajne za njih. Na jednom mestu objedinite sve podatke i uštedite vreme i sebi i njima.

Načini plaćanja

Vi određujete načine plaćanja i sve uslove vezane za kupovinu. Plaćanje je moguće u više valuta, kao i utem pouzeća, platnim karticama, PayPal-om i slično, ali o tome samo vi odlučujete.

Održavanje web prodavnice

Ako odlučite vi da održavate

Naša je dužnost za to da vas obučimo. Pod tim podrazumevamo ospobljavanje za vođenje celokupne prodavnice, od ubacivanja novih proizvoda, sortiranja, izbacivanja proizvoda sa stanja, rukovanja platnim sistemima, praćenja narudžbenica, ubacivanja akcija i slično.

Ako odlučite da prepustite nama

Uživajte dok sve to mi radimo za vas i posmatrajte kako se vaš biznis širi i unapređuje.

Nije lako biti najbolji,
ali mi znamo u kom pravcu treba da se krećete

I zato ne oklevajte da nas kontaktirate. Garantujemo najviši nivo usluge po svetskim standardima uz mogućnost stalnog dograđivanja i unapređivanja, a sve to u kombinciji s unikatnim dizajnom funkcionalnim kako na desktop računarima tako i na mobilnim telefonima.