Izrada
web sajtova

Nemoj samo da maštaš,
gledaj kako ostvarujemo tvoje vizije!

Kome je potreban web sajt?

SVAKOME! Bez obzira na to da li ste mali ili veliki biznis, već izgrađena firma prepoznatljiva po imenu ili ste tek osnovani, nezavisno od delatnosti koju obavljate, da li prodajete proizvode ili svoje usluge…

Zašto je potreban sajt?

Kako radi poslovnog ugleda, tako i zbog ostvarivanja prve komunikacije s klijentima. Pored toga što će vam uštedeti vreme jer će klijenti sami već moći da se informišu o mnogim stvarima, značajno vam može pomoći u planiranju budućih projekata jer iz dostupnih analitika možete saznati sve o svojoj ciljnoj grupi.

Kvalitetna i povoljna
izrada web sajtova

Danas vlada mišljenje da svako može da napravi sajt. Međutim, da je zaista tako svako od nas bi pravio odlične sajtove vrhunskog kvaliteta. Slažemo se da postoje mnogobrojne besplatne platforme s osnovnim alatima uz pomoć kojih možete napraviti sajt, ali sajt nije samo to. Pored toga što svi želimo da izgleda što lepše, sajt mora da bude i funkcionalan, i da pruži odlično korisničko iskustvo, da poštuje određene standarde, da bude pravilno optimizovan, brz i prilagođen za sve uređaje. Zato se danas mnogi klijenti odlučuju i za profesionano vođenje sajtova od strane stručnih lica jer su svesni koliko je važno da idu u korak s vremenom i redovno ažuriraju i unapređuju sadržaj na svom sajtu. To je jedna vrsta vizuelnog identiteta u poslovnom svetu i uspešni biznisi drže do toga, baš kao što njihovi predstavnici drže do svog ličnog izgleda. U krajnjem slučaju, ne zaboravite da ne postoji druga prilika za prvi utisak, a svako od nas želi da prvo korisničko iskustvo bude pozitivno i ostane upamćeno.

Šta nudimo?

Unikatan dizajn
prilagođen i za telefone

Osnovnu SEO optimizaciju

Kvalitet i tehničku podršku

Brzu izradu

Održavanje web sajtova

Održavanje sajtova podrazumeva jednokratne ili redovne izmene na sajtu. Ako je vaš sajt redovno ažuriran i održavan i potrebne su vam samo konkretne i jednokratne izmene, možete nas kontaktirati za konsultacije na kojima ćemo formirati cenu u skladu s vašim zahtevima. Ako pak želite da celokupno održavanje sajta prepustite nama, pružamo usluge mesečnog održavanja u čiju cenu su uračunati aposlutno svi radovi.

Svim klijentima kojima smo mi pravili sajt pružamo posebne pogodnosti održavanja sajtova.

Rekonstrukcija

Rekonstrukciju, odnosno redizajn sajta ne treba mešati s održavanjem sajta. Ukoliko je vaš sajt zastareo i dugo vremena neažuriran, velika je verovatnoća da neke sitnije izmene neće zadovoljiti kriterijume današnjih standarda. U tom slučaju je neophodna kompletna rekonstrukcija koja će u značajnoj meri osvežiti vaš sajt i unaprediti sve njegove funkcije.

U ovom slučaju nema potrebe da menjate ni ime domena ni platformu na koju ste navikli, već se ovde radi na promeni vizuelnog sadržaja uz poštovanje pravila SEO optimizacije. Na taj način sajt će biti redizajniran ali i u pozadinskim podešavanjima optimizovan na potreban način.

Želite svoj sajt?

Po svetskim standardima

Ako želite moderan sajt unikatnog dizajna, koji je prilagođen za telefone i na kome je akcenat stavljen na ostvarivanje cilja zbog koga je i pravljen, a sve to u skladu s vašim željama, našim kompetencijama, sugestijama i uz poštovanje svih rokova, kao i celokupnom zajedničkom saradnjom, kontaktirajte nas.