SEO optimizacija

Google Ads je dobar, ali SEO je nezamenljiv!

Zašto je SEO neophodan?

Veći promet na sajtu

Što je veća posećenost sajtu, to je više podataka koja je vaša idealna ciljna grupa. Ta ciljna grupa predstavlja fokus kreiranja marketinške strategije.

Bolje pozicioniranje i prodaja

Bolje pozicioniranje dovodi do veće vidljivosti sajta. Veća vidljivost znači više poseta, a više poseta znači i veću prodaju.

Bolje korisničko iskustvo

Danas se sajtovi utrkuju koji će da pruži bolje korisničko iskustvo. Razlog za to je jednostavan. Što je sajt primamljiviji, pregledniji i optimizovaniji, to je zadržavanje na njemu duže.

SEO optimizacija web sajta

Šta je SEO?

SEO predstavlja organsko pozicioniranje na Guglu. Veoma je mali broj ljudi koji će vas tražiti kucajući vašu web adresu. Najveći broj korisnika kuca u pretraživaču određene ključne reči i na taj način dolazi do informacija koje su im potrebne. Naš zadatak je da odredimo koje su to ključne reči koje su za vas relevantne i da radimo na tome da kada ih neko pretražuje, vi budete među prvima.

Prednosti SEO optimizacije

Dobar SEO podrazumeva bolju komunikaciju s korisnicima, više organskih poseta, veći saobraćaj na sajtu, bolje rangiranje na pretraživačima, a samim tim i veću prodaju.

Šta nije SEO?

SEO nije samo lep sajt. Pored dizajna, neophodno je ispuniti mnogo uslova da biste mogli da budete što bolje pozicionirani. Brzina učitavanja stranica, kvalitet tekstova, pravilna struktura linkova, optimizovanost za telefone, korisničko iskustvo samo su neki od njih. SEO nije ni kratkotrajan i jednostavan posao. On zahteva trud, znanje, vreme, resurse, ulaganja, konstantan rad i posvećenost. SEO nije dugoročni rashod. Jer kad jednom uložite u pravom smeru možete višestruko dobiti za uzvrat. Nakon što se udruže investicija i strpljenje, organski rast je neminovan sledeći korak, a to ne može da nadmaši nijedan plaćeni oglas.
small_c_popup.png

Pošaljite nam podatke za SEO analizu sajta